امضای تفاهم نامه تسهیلات ۵۰۰ میلیارد ریالی اشتغالزایی در بابل
مازندران تفاهم نامه ارائه تسهیلات 500 میلیارد ریالی برای ایجاد اشتغال در 10 روستای بابل، با حضور مدیرعامل صندوق كارآفرینی امید كشور در فرمانداری ویژه بابل به امضا رسید.
بر اساس این تفاهم نامه مقرر شد تسهیلات ویژه ای برای ایجاد زیرساخت های گردشگری در روستای فیل بند اختصاص پیدا کند.
قربانعلی ولی زاده بورا فرماندار ویژه بابل در جلسه شورای اشتغال این شهرستان که با حضور مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید کشور برگزار شد، با اعلان اینکه ۱۵۹ آب بندان با مساحت ۱۹۸۷ هکتار در شهرستان بابل وجود دارد، اظهار نمود: در سال قبل ۴۶۲۰ تن ماهی از این آب بندان ها به کشور عراق صادر شد
وی اشاره کرد: در سال قبل حدود ۱۴ میلیارد تومان تسهیلات به پرورش عسل در بابل در نظر گرفته شد که حدود ۳۰ درصد افزایش تولید را به وجود آورد.
مهدی سعادتی نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی، با اعلان اینکه مردم از ما مسئولین ناامید هستند و باید امید را برگردانیم، اظهار نمود: مجلس به زودی تصمیمات مهمی در حوزه اقتصاد خواهد گرفت.
وی اشاره کرد: متاسفانه فعالیت جهادی در موضوع اقتصاد که مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز بوده را ندیده ام، قسمتی از این مساله به ما بستگی دارد؛ باید لطمه ها شناسایی و برای آن راهکاری تعیین شود.
نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه به زودی در صحن مجلس تصمیمات مهمی در این بخش گرفته خواهد شد، اظهار داشت: باید بانک اطلاعاتی از نیروهای بیکار شهرستان سریع تر شکل بگیرد.
وی اضافه کرد: در هدف اولیه، ۱۰ منطقه شهرستان بابل مورد پایش در حوزه اشتغال قرار می گیرند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مازندران نیز در این نشست، با اشاره به اینکه ۴ هزار هکتار از جنگل مازندران را برای زراعت چوب درنظر گرفته ایم، اظهار داشت: شهرستان بابل در سال قبل در ۷ شاخص اقتصادی عملکرد خوبی داشت.
وی با اعلان اینکه شهرستان بابل ظرفیت های خوبی در حوزه کشاورزی، علمی و دانشگاهی دارد، اشاره کرد: برنامه های جهش تولید در دو برش دستگاهی و شهرستانی با ۳۰ اولویت به فرمانداران ابلاغ گردید.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مازندران اشاره کرد: انتظار داریم شهرستان بابل از ظرفیت بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه به خوبی استفاده نماید.
خیریان پور اظهار نمود: از محل بند ب تبصره ۱۶ قانون بودجه تسهیلات ۲۷۰ میلیارد تومانی داریم.
وی با اشاره به اینکه ۱۵۶۱ میلیارد تومان تسهیلات در سطح استان به موضوع کرونا اختصاص داده شد، اظهار نمود: در بحث تسهیلات روستایی بیش از ۳۴۰ میلیارد تومان در استان پرداخت داشتیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مازندران با اعلان اینکه ظرفیت های خوبی در بحث برنج و مرکبات و صنایع تبدیلی در شهرستان بابل داریم، اشاره کرد: امسال ۴۰۰۰ هکتار در سطح استان برای صیانت از جنگل و تامین ارز بحث زراعت چوب را در نظر گرفتیم.
اصغر نورالله زاده مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید کشور نیز در این نشست، اظهار نمود: بابل و مازندران ظرفیت خوبی در گردشگری دارند، باید به دنبال ایجاد صنایع تبدیلی باشیم؛ شاید امکان پذیر باشد از برنج ۱۰ ها محصول تولید شود.
وی با اشاره به اینکه در حوزه عسل گرده، تولید ژل رویال و پرورش ملکه، ظرفیت های خوبی در بابل وجود دارد، اشاره کرد: دانشگاه ها باید مراکز رشد و نوآوری ای ایجاد کنند که به بخش های کشاورزی و باغی خدمات ارائه دهند.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید کشور با اعلان اینکه ما آمادگی داریم در بابل جشنواره برترین بسته بندی را در حوزه کشاورزی و مرکبات برگزار نماییم، اشاره کرد: منطقه فیل بند بابل ظرفیت خوبی برای حوزه گردشگری دارد؛ ما آمادگی داریم برای ایجاد زیرساخت های گردشگری با ساخت خانه هایی روستایی تسهیلات ارائه نماییم.
نورالله زاده در آخر اظهار داشت: تلاش می نماییم تا تیرماه سال آینده تسهیلات لازم را بعنوان بسته حمایتی ایجاد اشتغال در شهرستان بابل داشته باشیم.
این مطلب را می پسندید؟
(2)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب